LUK

Det ser ud som om at du ikke er logget ind

Log ind for at dele artiklen

Glemt adgangskode? Klik her.

Kristendemokraterne: Prostitution er ikke et erhverv

"Om Mai Henriksen (K) fremmaner nok så mange eksemplarer af den menneskelige race, der kæmper for retten til at sælge sin krop til mændenes seksuelle tilfredsstillelse, fastholder Kristendemokraterne kampen for den svageste borger," skriver Stig Grenov Foto: LISELOTTE SABROE Denmark

Landsformand for Kristendemokraterne, Stig Grenov, kalder det Konservativt vrøvl, når Det Konservative Folkeparti betegner prostitution som et erhverv

Det Konservative Folkeparti siger, at prostitution er et ældgammelt erhverv. I givet fald er det på alder med røveri, hæleri, slaveri og andre job, der driver handel på medmenneskers bekostning.

Seksuel udnyttelse af kvinder bliver ikke mere respektabelt af, at en lille, elitær kvindegruppe hævder sin ret til at sælge sig selv.

Ethvert forsøg på at amputere sin krop fra følelserne får store konsekvenser for resten af livet.

LÆS OGSÅ: Skal prostituerede have ret til dagpenge, A-kasse og fagforening?

De kvinder, for hvem det lykkes at forlade branchen, fortæller om menneskefrygt og depression, og magter sjældent at stille sig op imod intellektuelle politiske strømninger, der forsvarer friheden til at gå ad Helvede til.

Herunder hører De Konservatives forslag om at lovliggøre prostitution. Loven vil gøre en tur på bordellet til en legitim forbrugsvare, hvor kunderne fritages for deres moralske skrupler.

Kristendemokraterne vil kriminalisere kunderne, ikke de prostituerede. Det får ikke problemet til at forsvinde ud i den blå luft, men det støtter de forurettede i stedet for skadevolderne, og det skaber en almen holdningsændring til det at udnytte et andet menneske seksuelt.

DET GROTESKE ER, at hvis det lykkes Kristendemokraterne at ændre holdningen, mister sexarbejderne deres kundeunderlag, hvorefter De Konservative står klar i kulissen med en åben statskasse til dagpenge.

LÆS OGSÅ: 10 vigtigste ting at vide om prostitution

At indhente skat fra en branche, der er gennemsyret af vold, overgreb og nedværdigelse er vanvittigt. Man kunne lige så godt bede hælere og slavehandlere indbetale skat af deres overskud, mod at de kan få sygedagpenge, hvis den kriminelle løbebane ikke går godt.

Om Mai Henriksen (K) fremmaner nok så mange eksemplarer af den menneskelige race, der kæmper for retten til at sælge sin krop til mændenes seksuelle tilfredsstillelse, fastholder Kristendemokraterne kampen for den svageste borger.

Stig Grenov,landsformand for Kristendemokraterne,Erantisvej 2, Hørsholm