Privatlivspolitik, cookies og persondata

Dette website anvender cookies til følgende formål:

Ejeroplysninger
Dette website udbydes af:

A/S Kristeligt Dagblad
Vimmelskaftet 47
1147 København K
Telefon: 33 48 05 00
Email: kristeligt-dagblad@k.dk

Cookies
Dette website anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

Så lang tid opbevares cookies
Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

Sådan sletter du cookies
Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Sådan undgår jeg cookies?
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvad cookies bruges til på vores website
Cookies anvendes til at føre statistik over antallet af brugere samt oplysninger om køn, alder, geografi og interesser på vores brugere og for at tilpasse indhold og annoncering herefter.

Cookieoversigt på kristeligt-dagblad.dk
Se en oversigt over de cookies der bliver sat på kristeligt-dagblad.dk. Oversigten laves i samarbejde med Cookie Information.

TNS Gallup (Dansk Online Indeks)
Websites anvender et script, der kalder TNS Gallup trafikmåleredskaber, der registrerer internetbrug på markedsniveau og på tværs af forskellige websites. Læs mere her: https://danskonlineindex.dk/

Google Analytics (trafikmåling)
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Parsely (trafikmåling)
Websitet bruger et trackingscript fra Parsely til at måle trafikken på websitet. Du kan læse mere om Parsely:
https://www.parse.ly/

DoubleClick for Publishers (bannerannoncer)
Websitet bruger DoubleClick for Publishers til at afvikle bannerannoncer og målrette annoncer til specifikke indholdstyper. DoubleClick for Publishers optimerer visningen af bannerannoncer ud fra brugerens historik. DoubleClick for Publishers er en del af Googles produktportefølje.
Du kan læse mere her: 
https://www.google.com/policies/technologies/ads/

Brug af personoplysninger
De identificerbare oplysninger du afgiver, bruges internt i Kristeligt Dagblad til at opnå større kendskab til vores brugere og hjælpe os med kontinuerligt at forbedre avis og websites.

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles eksempelvis oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner. 

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Kristeligt Dagblad, skal du rette henvendelse på net@k.dk eller telefon 33 48 05 00. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. 

Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Links til eksterne websteder
På Kristeligt Dagblads hjemmesider findes links til eksterne websteder. Kristeligt Dagblad indestår ikke for kvaliteten og indholdet af de sider, der linkes til fra Kristeligt Dagblads hjemmesider. Dette gælder også for websteder, som fremtræder indenfor rammen af Kristeligt Dagblads hjemmesider. Kristeligt Dagblad påtager sig heller ikke ansvaret for (mis)brugen af personlig identificerbare oplysninger på de pågældende websteder. Kristeligt Dagblad opfordrer derfor til, at du gennemlæser retningslinjer for persondatabehandling, fortrolighedserklæringer, juridiske erklæringer etc., når du besøger disse websteder.

Ændring af retningslinjer
Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

Når du besøger Kristeligt Dagblads hjemmesider accepterer du ovenstående retningslinjer.

Med venlig hilsen

Kristeligt Dagblad
Sidst opdateret april 2018