Trådet overblik  |  Fladt overblik

SKRIV: Hvad mener du om abort?

Anonym, publiceret d.27/02 13:13 (for 6 år siden)
Læs artiklen bag debatten her: SKRIV: Hvad mener du om abort?
Provokeret abort er at slå ihjel, så er det et spørgsmål hvad der er mest rigtigt, gøre det langsomt ved at lade et levende født barn langsomt dø uden at gøre noget som helst, ellet give det en dødssprøjte i moders liv.
Man har jo allerede dødsdømt det lille liv ved at gå med til aborten. Et frygteligt dilemma, det må den enkelte familie gøre op med sig selv, det er dem der skal stå til regnskab på den yderste dag.
Gud vær mig synder nådeg. Lilli Jensen
Link

Re: SKRIV: Hvad mener du om abort?

Anonym, publiceret d.27/02 13:46 (for 6 år siden)
Læs artiklen bag debatten her: SKRIV: Hvad mener du om abort?
Det er statens ansvar at beskytte borgerne når de er truet på livet. Det skal ikke udskydes til den yderste dag.
Danmark er blevet en banan-republik, hvor barbariet ingen ende tager. vi kan ikke kalde os en retstat længere.

Jeg håber for alle kristne læger og sygeplejesker at I manifesterer jeres tro på Livet og Sandheden ved at nægte at arbejde på steder, hvor man ombringer vores medmennesker.
Link

Re: SKRIV: Hvad mener du om abort?

Anonym, publiceret d.27/02 14:11 (for 6 år siden)
Læs artiklen bag debatten her: SKRIV: Hvad mener du om abort?
citat:
Et frygteligt dilemma, det må den enkelte familie gøre op med sig selv, det er dem der skal stå til regnskab på den yderste dagDesværre er det ikke alene familien som kommer til at bøde for det, det er også Danmark som pga af det faldende fødselstal hos danske kvinder, bliver mere og mere muslimsk for hver dag der går.
Så det er sandelig et problem som vedrører alle !.
Link

Re: SKRIV: Hvad mener du om abort?

Anonym, publiceret d.27/02 18:49 (for 6 år siden)
Læs artiklen bag debatten her: SKRIV: Hvad mener du om abort?
Som buddhist og mor kan jeg ikke lade være med at tænke på, hvorfor kvinder får udført aborter i det hele taget. Der er naturligvis mange årsager og menneskeskæbner, som ligger bag, og jeg er også overbevist om, at det ikke er noget let og ukompliceret valg at måtte træffe. Jeg har aldrig selv fået udført en abort, så jeg kan ikke tale af egen erfaring på området, men min tanke er, at man måske kunne mindske aborttallet i Danmark, hvis det blev gjort lettere og mere attraktivt at adoptere danske børn. Der er desværre mange par, som er ufrivilligt barnløse, som måske kunne få ønsket om et barn opfyldt via en sådan adaption. Der er måske nogle ufrivilligt gravide mødre, som så ville give deres ufødte barn livet hos en anden familie og måske undgå skyldfølelse over at have fået foretaget en abort.Det lyder måske gammeldags i 2008, men jeg mener bestemt muligheden for dette burde overvejes.
Link

Re: SKRIV: Hvad mener du om abort?

Anonym, publiceret d.27/02 19:38 (for 6 år siden)
Læs artiklen bag debatten her: SKRIV: Hvad mener du om abort?
Hvad er mest næstekærligt: at få foretaget en abort eller at lade et barn vokse op på gaden dømt til et liv i narkomani og sexmisbrug, hvilket ikke mindst i Rumænien har været mange børns skæbne. jeg er pr definition imod abort, men mener også, det er en luksus vi kan tillade os at have her i det rige vesten. Jeg er sikker på, at Gud tilgiver kvinden, der vælger abort frem for at føde sit barn til et miserabelt liv. Se Jeremias Jer 20,14 - 18.
Link

Re: SKRIV: Hvad mener du om abort?

Anonym, publiceret d.27/02 20:34 (for 6 år siden)
Læs artiklen bag debatten her: SKRIV: Hvad mener du om abort?

Godt nok bruges næstekærlighed som argument for gadeprostition og legalisering af vold. Men bruge næstekærlighed som argument for provokeret abort er langt ude i hampen.

Det er mange økonomisk velstillede danskere, der ønsker sig et barn og helst et barn med dansk udseende.
Nogle kvinder der vælger abort, vil uden tvivl, hvis de får økonmisk mulighed derfor vælge, at føde et barn og give det til forældre, der vil blive glade for barnet og behandle det godt.

Hvis Kristendemokraterne vil gå til valg på med realistiske forslag, om at hjælpe kvinder, der stor med et vanskelig valg og hjælpe forældre, der ikke selv kan få børn, vil Kristendemokraterne have deres berettigelse. Hvis partiet samtidig holder op med angreb på danskere, der ønsker at bevare Danmark som et kristen nation.

Hvis Danmark skal bevares som et kristen land, for kommende generationer af danskere, skal det fødes mange flere børn af danske kvinder. Abort er så godt som altid, en moralsk, etisk og kristent forkert beslutning. Abort antallet er alt for højt og uværdigt for et kristen land.
Link

Re: SKRIV: Hvad mener du om abort?

Anonym, publiceret d.28/02 01:34 (for 6 år siden)
Læs artiklen bag debatten her: SKRIV: Hvad mener du om abort?
citat:
Hvad er mest næstekærligt: at få foretaget en abort eller at lade et barn vokse op på gaden dømt til et liv i narkomani og sexmisbrug, hvilket ikke mindst i Rumænien har været mange børns skæbne. jeg er pr definition imod abort, men mener også, det er en luksus vi kan tillade os at have her i det rige vesten. Jeg er sikker på, at Gud tilgiver kvinden, der vælger abort frem for at føde sit barn til et miserabelt liv.Hvem siger at barnet skal leve i narkomani og sexmisbrug ?, vi lever i et af verdens rigeste lande og derfor kan Gud IKKE tilgive danske kvinder som vælger at udføre abort.
Gud tilgiver heller ikke staten for sin legalisering af abort og han vil udslette enhver nation, ethvert folk som udsletter sine børn.
Mange kristne vil sige: Se alt det vi gjorde for de fremmede og alligevel dømmes vi til evigt liv i helvede og Herren vil svare: Det er ikke for jeres behandling af de fremmede jeg dømmer jer, men for mordet på jeres egne.
Link

Re: SKRIV: Hvad mener du om abort?

Anonym, publiceret d.28/02 02:34 (for 6 år siden)
Læs artiklen bag debatten her: SKRIV: Hvad mener du om abort?

Før abort blev til et ukristeligt menneskeret for kvinder, fødte danske kvinder mange børn. Så godt som alle børn blev til ønskebørn.

Abort er uforeneligt med ægte kristen tro, moral og holdning. Hvis kristne danskere og ikke mindst de såkaldte kristne præster, ville udvise blot halvt så meget næstekærlighed til forsvarsløse ufødte børn. Som de gør til illegale muslimske flygtninge. Vil mange ufødte børn undgå, at blive dræbt i deres moderes liv.

Kristen moral er godt. Kristen dobbeltmoral er dobbelt så godt.
Link

Re: SKRIV: Hvad mener du om abort?

hjertegrisen, publiceret d.28/02 10:25 (for 6 år siden)
Læs artiklen bag debatten her: SKRIV: Hvad mener du om abort?
Da Bibelen er grundlaget for de kristne, kan jeg kun citere hvad der står i Salme 139 vers 13 til 16:" Du har skabt mine indre organer og knyttet dem sammen i min mors mave. Tak, Gud! Du har skabt mig som en forunderlig helhed - det er en frygtindgydende tanke, der viser dit utrolige skaberværk! Du vidste hele tiden hvor jeg var - selv da mine knogler blev formet og sat sammen i livmoderens hemmelige dyb. Før jeg blev født - mens jeg endnu var foster - vidste du om mig; mine livsdage var fastsat, endnu inden de var begyndt."
Link

Re: SKRIV: Hvad mener du om abort?

Anonym, publiceret d.28/02 10:44 (for 6 år siden)
Læs artiklen bag debatten her: SKRIV: Hvad mener du om abort?
Tak for dine ord: "Jeg er sikker på, at Gud tilgiver kvinden, der vælger abort frem for at føde sit barn til et miserabelt liv."

Jeg var ellers lige ved at drukne i intolerante bemærkninger herinde. Jeg mener, abort bør forebygges med alle midler men ikke være forbudt; det bør være den enkeltes valg (og også lægens, om han/hun vil medvirke). Jeg har i øvrigt ikke selv fået foretaget nogen abort og kan ikke forestille mig at få en, men jeg vil ikke stille mig til dommer over dem, der mener, det er bedst i deres situation. Ingen af os kender et andet menneskes situation til bunds, vi må bare forsøge at hjælpe hinanden bedst muligt.
Link
Mere:   1 | 2 | 3   Næste

flexblock

Omgangsformer i læserdebatten

Hjælp os med at sikre en god tone i læserdebatten. Når du deltager i debatten på Kristeligt Dagblad, indvilliger du i at følge disse regler.

1. Tal til andre, som du ville tale til dem i virkeligheden.
2. Undgå at lægge andre for had.
3. Overse personlige fornærmelser og kontakt administrator.
4. Skriv præcist og med udgangspunkt i det konkrete debatindlæg.
5. Vælg et passende brugernavn.
6. Videregiv aldrig personoplysninger.
7. Debatten skal holdes på dansk.
8. Links skal være relevante.
9. Overhold reglerne for ophavsret.
10. Kristeligt Dagblad er ikke ansvarlig for dit indhold.
11. Kristeligt Dagblad må benytte indlæg fra læserdebatten.
12. Bidrag til en god debat.

Læs reglerne for deltagelse i læserdebatten

Maj 2013
Kristeligt Dagblad
flexblock

Prøv Kristeligt Dagblad gratis i 4 uger

Prøv os i 4 uger – gratis og uforpligtende

Billede af Kristeligt Dagblads avis
Persondatapolitik og cookies

Alt fra Kristeligt Dagblad

 1. k.dk​
 2. religion.dk​
 3. kristendom.dk​
 4. etik.dk​
 5. pilgrimsvandring.dk​
 6. bogbasen.dk​
 7. hjertedating.dk​
 8. foredragslisten.dk​
 9. mindet.dk​
 10. kirku.dk​
 11. shop.k.dk​
 12. forlag​