Forum: Danmark
Trådet overblik  |  Fladt overblik

Sv. Vor Herre bevares

Bent Laursen, publiceret d.08/08 18:18 (for 2 år siden)
Læs artiklen bag debatten her: Pia Kjærsgaards kritikere: Hun har ødelagt de danske værdier
søren jessen skrev:
Bent Laursen skrev: Ja det måtte jo komme - endnu en nederdrægtighed i Kristelig...


Jeg er sikker på, at du allerede er helt uden danske værdier, så dit ønske er opfyldt.
Link

Peer

Bent Laursen, publiceret d.08/08 18:21 (for 2 år siden)
Læs artiklen bag debatten her: Pia Kjærsgaards kritikere: Hun har ødelagt de danske værdier
Heil du bare, hvis det er i overensstemmelse med dine værdier. Småfolk har jo altid brug for en førerskikkelse, de kan orientere sig mod.
Link

De er de kulturradikale præster som ødelægger danskernes værdier

Ole Brockdorff, publiceret d.08/08 18:28 (for 2 år siden)
Læs artiklen bag debatten her: Pia Kjærsgaards kritikere: Hun har ødelagt de danske værdier
De to sognepræster Bodil Hindsholm Hansen og Knud Erik Lægsgaard samt idéhistorikeren Rune Engelbreth Larsen tilhører alle det gale kulturradikale antidemokratiske segment af veluddannede borgere herhjemme, der tror de har eneret på begreber som humanisme og næstekærlighed, og som på det groveste misbruger deres positioner i samfundsdebatten til at dehumanisere enhver politisk modstander og kritiker af islam som lovreligion for sine troende i et sådant omfang, at man skulle tro de var engageret og honoreret af Islamisk Trossamfund i Danmark.

Rune Engelbreth Larsen har mere end nogen andre debattører herhjemme ført klapjagt i årevis på en demokratisk folkevalgt politiker som Pia Kjærsgaard, og misbrugt sine fremragende retoriske evner til at dehumanisere hendes personlighed og politiske budskaber på vegne af en halv million vælgere. Udelukkende fordi Engelbreth og andre selvudråbte humanister ikke har kunnet levere nogen som helst logisk forklaring på, at Danmark hvert år skal bruge langt over 70 milliarder kroner på overvejende u-integrerbare muslimske bekvemmelighedsflygtninge, der overhovedet ikke er flygtet væk fra deres eget land på grund af forfølgelse.

Det er folk som de to sognepræster og Engelbreth, som mere end nogen andre har bidraget til polariseringen i befolkningen, og skabt splid mellem alle os etniske danskere, fordi vi ikke kan føre en liberal og fordomsfri debat omkring islam som lovreligion for troende muslimer. Eller nationens udlændingepolitik i det hele taget. Hvilket bedst kan dokumenteres med udtalelserne i denne artikel om, ”at Pia Kjærsgaard har været med til at nedbryde de normale danske værdier som gæstfrihed, medmenneskelighed og almene kristne værdier, og udskiftet dem med fremmedangst og kontrol”.

Hvad er det for en gang uansvarligt retorisk ævl og propaganda fra en statsbetalt teolog?

Vi har i snart 30 år taget imod flere hundredtusinde muslimer fra hele verden, hvoraf langt de fleste anno 2012 går og lever en arbejdsfri tilværelse på overførselsindkomster fra andre menneskers indtjente penge, nemlig den store majoritetsbefolkning af etniske danskere med førstefødselsret til deres fædrene jord, og som hver dag står op og går på arbejde i det private erhvervsliv for at tjene skatter og afgifter hjem til statskassen gennem det årlige bruttonationalprodukt.

Langt de fleste muslimer herhjemme vil overhovedet ikke have noget som helst at gøre med den etniske befolkning, som de betragter som vantro mennesker uden kulturelle værdier af nogen art, og de er desværre godt hjulpet på vej af kulturradikale individer som blandt andre de to sognepræster og Engelbreth, der har den syge og selvbestaltede opfattelse, at Danmark lige så meget tilhører en muslimsk somalier, araber, iraker, iraner, pakistaner, afghaner eller hvem som helst fra de totalitære islamiske stater, der kan finde vej til vores land gennem et netværk af internationale professionelle menneskesmuglere.

Dansk Folkeparti og Pia Kjærsgaard har trods alt aldrig nogensinde udråbt de påståede muslimske flygtninge eller indvandrere til syndebukke for noget som helst, men partiets kritik af de u-integrerbare muslimer er blevet fordrejet og manipuleret i årevis af specielt Rune Engelbreth Larsen, der ifølge mine helt personlige kilder betragtes med stor foragt af de muslimer i Danmark, som hellere end gerne vil integrere sig med danskerne, fordi manden hele tiden ukritisk forsvarer muslimerne som en forfulgt minoritet, selv om det på intet tidspunkt har været tilfældet.

”Pia Kjærsgaard vidste, hvad folk ville høre, men ikke hvad de i bund og grund trængte til, og slet ikke hvad flygtningene trængte til. Hun har en helt unik karisma og evne til at tale til det oprindelige og primitive i mange mennesker”, udtaler en statsbetalt kristen præst som Knud Erik Lægsgaard om kritikerne af den førte indvandrerpolitik i ly af Udlændingeloven fra 1983, som trods alt ikke kun tæller vælgerne fra Dansk Folkeparti, men som også rækker langt ind i flere af Folketingets andre partier.

”Det oprindelige og primitive i mange mennesker”???

Så nedladende taler en statsuddannet teolog om sin egen oplyste kristne befolkning i et land med demokrati og folkestyre gennem 163 år, men som tilsyneladende aldrig har forstået, at det er fuldstændig politisk legitimt at være kritisk over for multikulturalismen og islam som lovreligion for sine troende, og at man ikke behøver at være et dårligt og primitivt menneske uden næstekærlighed, fordi man ønsker at tilkomne muslimer assimilerer og integrerer sig med den samme befolkning, der har taget socialt og økonomisk godt imod dem fra dag 1 af deres ankomst til dansk jord.

Tværtimod burde man kunne forvente af landets veluddannede mennesker, at de i højere grad udviser pragmatisk tankegang, i stedet for at tilsøle og tilsvine sine egne landsmænd, fordi de forholder sig kritisk til en tilstrømning af muslimer fra hele verden, der i stedet for at søge flugt i nærområderne, tager op til en lille nation i Europa med en fuldt moderne infrastruktur, for her venter der nemlig en 4-værelses lejlighed med toilet og bad samt en arbejdsfri tilværelse på overførselsindkomster, der primært er finansieret af de ”oprindelige” og ”primitive” etniske danskeres arbejdskraft.

Ingen af de kulturradikale antidemokratiske sognepræster og samfundsdebattører udviser bare en smule respekt for danskernes førstefødselsret til deres fædrene jord gennem mere end 1000 år, men hvis disse mennesker har blot en smule anstændighed og hæderlighed tilbage i sindet burde de melde klart ud over for befolkningen, at Danmark efter deres opfattelse ikke længere er danskernes land, at det lige så meget tilhører en muslim fra et hvilket som helst sted i verden, der kan finde vej til vores grænse.

Disse selvudråbte humanister er dybest set hamrende ligeglade med danskernes land, at vi etniske danskere på den lange bane ender op med at være èt folkeslag ud af mange i et multikulturelt og fragmenteret samfund. Men dèn holdning skal de nok være påpasselige med at sige offentligt til de ”oprindelige” og ”primitive” danskere - for så mister de nemlig al troværdighed hos den samlede etniske befolkning.

De kulturradikale antidemokrater ødelægger danskernes værdier.
Folk som de to kristne statsbetalte sognepræster.
Og propagandisten Rune Engelbreth Larsen fra dagbladet Politiken …
Link

Sv. De er de kulturradikale som ødelægger danskernes værdier

britt, publiceret d.08/08 18:46 (for 2 år siden)
Læs artiklen bag debatten her: Pia Kjærsgaards kritikere: Hun har ødelagt de danske værdier
Ole Brockdorff skrev:
De to sognepræster Bodil Hindsholm Hansen og Knud Erik Lægsgaard samt idéhistorikeren Rune...

Jeg har en veninde, der lige har været i Polen på ferie. Hun fortæller, at der slet ingen indvandrere er der - ingen muslimer. Hun antager, at det nok er fordi, Polen er et fattigt land. Nå! Det er vi vist også ved at blive med stor hast.
Det skyldes naturligvis ikke udelukkende den massive indvandring fra muslimske lande, der har stået på siden 70´erne - meget mod størstedelen af Danmarks befolknings ønske - men den selvsamme indvandring hjælper i hvert fald ikke på et lille lands situation. Heller ikke den økonomiske.
Men vi kommer ikke af med dem. De vil ikke hjem til mellemøsten. Det forstår man jo godt. Det skærer blot i hjertet på mennesker, der lider af fædrelandskærlighed, at opleve hvor splittet landet er blevet.
Link

Sv. Vor Herre bevares

Martin, publiceret d.08/08 19:00 (for 2 år siden)
Læs artiklen bag debatten her: Pia Kjærsgaards kritikere: Hun har ødelagt de danske værdier
E. skrev:
Nazister og jøder skal debattøren også lige nævne, selv om det primært er muslimer Verden over, som stadig opdrages til at hade jøder


Ja det er sjovt at de vil sige at vi har en irrationel frygt for muslimer, som de vil forbinde med fejl ordet"Islamophobia" Neologismen "islamofobi" giver absolut ingen mening. Det er nedsættende og anvendes på en nedsættende måde at miskreditere de kritikere af islam fra starten.

Mange muslimer lider af en irrationel frygt for jøderne. Nogle muslimske børn bliver undervist i at jøderne er onde, at de spiser muslimske børn og lave kager med deres blod. Jøderne bliver karikeret i nedsættende og dæmoniseret måder, afbildet som blodsugende monstre. I et tv-show luftet i Palæstina en tre-årigt barn blev interviewet og spurgte, hvad hun hader mest, og da hun svarede "jøderne", journalisterne roste Allah efter at have hørt denne dumme bemærkning. Så neologisme jødefobi (frygt for jøderne) er legitim, fordi den irrationelle frygt for jøder er indprentet i muslimer siden barndommen. Mange muslimer alvorligt lider af denne lidelse. Hvad er dens bagrund? "Koranen"

Hvis børn overalt blev bevidst lært at frygte muslimer, er den måde mange muslimske børn lærte at frygte jøder, så neologisme Muslimphobia ville have mening. Men det er ikke tilfældet. De, der forsvarer islam konstant forsøge at sløre grænsen mellem kritik af islam og kritik af muslimer. Men islam er kun et trossystem, og det er et menneskeret at være uenig med nogen tro. Opkald, at uenighed en "fobi" er en logisk fejlslutning. Islam er den eneste ideologi, hvis tilhængere prøver at miskreditere deres modstandere ved effektivt at diagnosticere dem med en psykisk sygdom.

Islamofobi giver således ingen mening overhovedet. Det er lige så meningsløst som "Fascistophobia". Selvfølgelig mennesker har ret til at være uenige og kritisere enhver ideologi, hvad enten god eller dårlig. Den godhed af en ideologi er i øjnene på beskueren. Stigmatiserende kritik af en ideologi krænker grundlæggende menneskerettigheder, især ytringsfrihed.

Det absurde er, at mange muslimer tror, at det er okay for deres skrifter at opildne til had mod ikke-muslimer i almindelighed og jøderne i særdeleshed, men det er ikke okay for andre at kritisere deres ideologi af had. Faktisk kan man spekulere på, om kuffarophobia er mere rammende.
Link

Sv. Vor Herre bevares

Bent Laursen, publiceret d.08/08 19:30 (for 2 år siden)
Læs artiklen bag debatten her: Pia Kjærsgaards kritikere: Hun har ødelagt de danske værdier
Bashy Quraishy skrev:
Det er den bedste nyhed i mange år for etniske minoriteter og de progressive mennesker i Danmark,...


Nå nej, folk i Damark er ikke klar over,hvad de gør og vil. Så er det jo godt, at vi har en masse muslimer til at oplyse os og lære os tolerance.
Link

Sv. Undskyld, Bent Laursen

Barry, publiceret d.08/08 19:33 (for 2 år siden)
Læs artiklen bag debatten her: Pia Kjærsgaards kritikere: Hun har ødelagt de danske værdier
Peer Aagaard skrev:
Er det nu vi skal rejse os og heile af din førerinde? Eller skal vi vente lidt, til du har tørret...


Hvor er du barnlig...
Link

Sv. Vor Herre bevares

erik, publiceret d.08/08 21:16 (for 2 år siden)
Læs artiklen bag debatten her: Pia Kjærsgaards kritikere: Hun har ødelagt de danske værdier
Bashy Quraishy skrev:
Det er den bedste nyhed i mange år for etniske minoriteter og de progressive mennesker i Danmark,...


Hvad med lige at komme ned på jorden. - Der er jo ikke sket andet, end at der efter DF's landsmøde sker en rokering.
Pia Kjærsgaard fortsætter i DF og får blot en ekstra tjans som næstformand i Folketingets Præsidium.

Men naturligvis her i agurketiden må medierne gøre et stort nummer ud af det. - Folk har jo efterhånden fået rigeligt af Olympiade....

I øvrigt ville DF blive overflødigt, hvis der kom gang i integrationen
- og ikke mindst hvis flere af Bashy Quraishys trosfæller overholdt straffeloven!!

Er det ikke hver 5. mandlige muslimske indvandrer mellem 20 og 30 år,
der har mindst een dom på straffeattesten?


Mht. sognepræsterne Bodil Hindsholm Hansen og Knud Erik Lægsgaard
samt Rune Engelbreth Larsen fra det hedengangne Minoritetsparti,
er de jo typiske eksempler på dem, som Naser Khader så betegnende kalder "halal-hippier"
- folk, der med deres supertolerance for utilpassede indvandrere, skader den velfungerende velintegrerede muslim, mere end de gavner.
Link

Tak til Kristeligt Dagblad.

Nederby Jessen, publiceret d.09/08 09:52 (for 2 år siden)
Læs artiklen bag debatten her: Pia Kjærsgaards kritikere: Hun har ødelagt de danske værdier
STOR TAK til Kristeligt Dagblad for at have bragt denne meget relevante artikel.

Pia Kjærsgaard og DF har med deres såkaldte værdipolitik været med til at forvrænge, hvad der er danske værdier. De har med deres kulturkristendom givet det udseende af at være et parti, der støtter kristne værdier, men hvordan ser det ud med næstekærligheden i praksis. Næstekærlighed handler for dem om egen familie og så måske lige naboen. Men mennesker i nød hører ikke med.

Deres udlændingepolitik er uværdig. Det samme deres ønske om at begrænse ulandsbistanden samtidig med, at de vil hjælpe folk i nærområderne.

Bjarne Nederby Jessen
Kristendemokraterne
ordfører for udlændinge- og integrationspolitik.
Link

Sv. Tak til Kristeligt Dagblad.

Bent Laursen, publiceret d.09/08 20:59 (for 2 år siden)
Læs artiklen bag debatten her: Pia Kjærsgaards kritikere: Hun har ødelagt de danske værdier
Nederby Jessen skrev:
STOR TAK til Kristeligt Dagblad for at have bragt denne meget relevante artikel.

Pia...


Så mangler du bare at forklare, hvorfor det ikke er næstekærlighed at hjælpe mennesker i de områder, hvor de kulturelt og slægtsmæssigt hører hjemme? Hvorfor det er rimeligt at tilsidesætte den danske ungdom og lokalbefolkning til fordel for fremmede, der i stor udstrækning ønsker en anden levevis og kultur end den vi hare valgt og udviklet gennem generationer?

Mon ikke det eneste uværdige er dit forsøg på miskreditere andre for selv at fremstå som eneste eksponent for godheden?

Heldigvis viser stemmetallene tydeligt, at den danske befolkning godt kan gennemskue den slags mundsvejr, der ikke har noget konkret indhold.
Link
Mere:   Til side 1  |  Forrige   1 | 2 | 3   Næste

Seneste spørgsmål

flexblock
flexblock
splitblock
container
flexblock

Omgangsformer i læserdebatten

Hjælp os med at sikre en god tone i læserdebatten. Når du deltager i debatten på Kristeligt Dagblad, indvilliger du i at følge disse regler.

1. Tal til andre, som du ville tale til dem i virkeligheden.
2. Undgå at lægge andre for had.
3. Overse personlige fornærmelser og kontakt administrator.
4. Skriv præcist og med udgangspunkt i det konkrete debatindlæg.
5. Vælg et passende brugernavn.
6. Videregiv aldrig personoplysninger.
7. Debatten skal holdes på dansk.
8. Links skal være relevante.
9. Overhold reglerne for ophavsret.
10. Kristeligt Dagblad er ikke ansvarlig for dit indhold.
11. Kristeligt Dagblad må benytte indlæg fra læserdebatten.
12. Bidrag til en god debat.

Læs reglerne for deltagelse i læserdebatten

Maj 2013
Kristeligt Dagblad
flexblock

Prøv Kristeligt Dagblad gratis i 4 uger

Prøv os i 4 uger – gratis og uforpligtende

Billede af Kristeligt Dagblads avis
Persondatapolitik og cookies

Alt fra Kristeligt Dagblad

 1. k.dk​
 2. religion.dk​
 3. kristendom.dk​
 4. etik.dk​
 5. pilgrimsvandring.dk​
 6. bogbasen.dk​
 7. hjertedating.dk​
 8. foredragslisten.dk​
 9. mindet.dk​
 10. kirku.dk​
 11. shop.k.dk​
 12. forlag​